Ensimmäinen postaus

Heippa ja kiva kun olet tullut lukemaan laulublogini ensimmäistä postausta! Tästä toivottavasti alkaa pitkä matka yhdessä (:

Olen 30-vuotias laulaja, laulupedagogi ja lauluntekijä. Eli laulu, laulu ja vielä kerran laulu. Se on intohimoni ja siitä löytyy niin monta mielenkiintoista kulmaa ja kiveä käännettäväksi. Blogissani jaan lauluvinkkejä, haastattelen laulajia ja lauluopettajia sekä kerron omista musajutuistani. Löydät eri osa-alueisiin liittyvät tagit sivun oikeasta laidasta, sieltä voit etsiä itseäsi kiinnostavaa sisältöä. Ja saa myös vinkata toivepostauksia, otan mielelläni ideoita vastaan!

kuva Antti Kokkola

Olen tällä hetkellä kutsumusammatissani ja joka solu minussa jossain määrin sanoo, että olen juuri siellä missä minun juuri tällä hetkellä kuuluukin olla. Keikkailen freelancerina eli musiikin sekatyöläisenä esiintyen erilaisissa tapahtumissa, yksityistilaisuuksissa ja milloin missäkin eri bändien solistina tai yksin säestäen itseäni kitaralla sekä teen omaa musiikkia. Opetan pop-&jazzlaulua Sibelius-Akatemiassa, ja sitä ennen työskentelin Turun konservatoriolla vuodesta 2013. Saan siis opettaa huippulahjakkaita ja motivoituneita opiskelijoita – oikea unelmaduuni, so to say. ❤

kuva Antti Kokkola

Käy seuraamassa minua myös instagramissa!

❤ Elina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: