Uutta treenimotivaatiota

Erikoisaika on saanut minuun uutta virtaa treenata sekä laulua että urheilla. Laulun treeni-intoiluun vaikuttaa yksi livestream-keikka (josta myohemmin lisää🎶) ja sinne valitut uudet biisit. Treenaan tällä hetkellä niitä n. 1,5h/pv ja keikkaan on reilu viikko. Treenitahti toivottavasti vähän tästä kiristyy, tai ainakin biiseissä olisi vielä tehtävää. 🙂

Urheilua tulee tehtyä melkein puoli vahingossa, kun päivittäin lasten kanssa pyöräillään ja ulkoillaan. Lisäksi teen parit omat treenit per viikko. Urheilu pitää mielenkin tasapainossa, kun päivät tuntuvat toistavan toisiaan. 🙂 Vastapainoksi urheilulle olen kyllä herkutellut varsinkin nyt pääsiäisenä joka päivä 🙈 Miten teillä muilla, onko erikoisaika innostanut urheilemaan, käymään jääkaapilla vai molempia?

Laulutreenissä yleensä noudatan kaavaa ”vähemmän mutta useammin”, mutta huomaan luisuvani siitä aina jonkun proggiksen lähestyessä. Silloin saattaa tulla tosi pitkiä treeniputkia, eikä todellakaan järkevästi ripoteltuna päivän eri kohtiin. No, aina on petrattavaa (:

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille!

❤ Elina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: