Muutama harha-ajatus kateudesta musiikkialalla

Eilen oli vähän sellainen päivä, että moni asia meni penkin alle. Ihan lyhyen ajan sisällä peruuntui lisää keikkoja ja sain kielteisen apurahapäätöksen. Ja sellaistahan elämä välillä on, mutta huomaan jonkinasteisen stressin olevan päällä omista reaktiostani johtuen, jotka oli vähän ylireagoimisen puolelle taittuvia.

Eilisen tärkein ajatus oli, että toisen onni ei ole toisen epäonni. Eilen koin pitkästä aikaa kateutta, mikä ei normaalisti kuulu omaan tunnekirjooni juurikaan. Ammattini ja koulutuksen myötä lähes kaikki apurahansaajat on tuttuja ja kavereita, ja vaikka olenkin heidän puolesta superonnellinen on vertailulta vaikeaa välttyä näköjään välillä. Löysin sitten itseni rypemästä itsesäälissä oikein kunnolla, mikä nyt on tosi säälittävää ja ihan väärä tapa reagoida muutenkin. Vastoin itseasiassa kaikkea sitä, mitä koen normaalisti omiksi voimavaroikseni!

Sitten ryvin itsesäälisuossa vielä vähän enemmän, kun mietin miten kamala tyyppi olen kun tunsin kateutta. Onneksi sitten tuli puolisoni töiltään palauttamaan mut maanpinnalle, ja puhelinsoitot ystäville ja juoksulenkki hoiti loputkin ajatukset paikoilleen.

Ulkoilun ja urheilun jälkeinen olo on aina parempi kuin ennen sitä. Ei tarvii selitystä, kyllä varmaan kaikki tietää 🙂 Tänään ulkoltiin koko perheen voimin Villa Elfikissä, jonne tehtiin iltaretki pyörillä. Postauksen kuvat on siltä reissulta. Lämmin suositus jos et ole käynyt!

Vielä loppusanat: asiat on pienempiä kun ne puhuu ääneen, ihan aina. Ja kannattaa iloita muiden puolesta. Se, että joku hyvä ja taitava tyyppi saa tehdä työtään on ihan kaikkien etu. Huonot ajatukset ruokkii huonoa fiilistä, hyvät ajatukset hyvää. Niidenkin suhteen voi tehdä valintoja. (Note to self kun seuraavan kerran ylireagoin. 🤦‍♀️)

Hyvää alkavaa viikonloppua!

❤ Elina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: