Perjantain boogie pikkujoulusesonkina

Torstaina alkoi sunnuntai-iltaan saakka kestävä hurlumhei-viikonloppu. Oikeastaan se kyllä jatkuu taas heti maanantaina, mutta omalle mielelle tekee hyvää pätkiä viikkoja uusiksi aluiksi 😎 Pikkujoulusesonki yhdistettynä muihin yksittäisiin keikkoihin tekee viikoista tällä hetkellä aika kiireisiä. Toisaalta juuri katsoin kalenteria, että tänä vuonna joulukeikkakiireet helpottaa jo yli viikkoa ennen jouluaattoa. Silloin on sitten luvassa pidempi breikki työtouhuihin. Pitkistä päivistä ja viikoista mä selviän parhaiten positiivisen ajattelun (ja kahvin) voimalla, joten keräsin tähän postaukseen perjantain parhaita juttuja.

Minulla oli viimeinen pitkä perjantain opetuspäivä ennen joulua. Tästä eteenpäin perjantaiopetukset alkavat myöhemmin. Olin opettamassa 9-16 välin, johon mahtui tänään 6 yksilötuntia ja yksi ryhmä. Jokaisen yksärin tapaan vasta tammikuussa seuraavan kerran, johon just nyt tuntuu olevan ikuisuus. Oppilaista tulee tärkeitä, kun heitä tapaa viikottain ja pääsee seuraamaan heidän laulajuuden kasvua ihan aitiopaikalta. Pidin palautekeskustelut kaikkien kanssa, ja niistä jäi tosi hyvä fiilis. Niissä asioissa mitä on treenattu on menty eteenpäin ja mun oppilaat on niin fiksuja ja analyyttisiä, että heidän opetus on supermotivoivaa. Mä huomaan olevani oikeassa paikassa, kun oon aivan fiiliksissä kun oppilaat kehittyy ja oivaltaa uutta. ❤️ Parasta siis oppilaat ja tietty Maroccon megahyvä lounas. 👍

Opetuksista riensin suoraan illan tuurauskeikan soundcheckiin Kellohalliin, ja oli kiva tavata taas vanhoja soittokavereita ja tutustua uusiin. Yksityistilaisuudessa on teemana festarit, ja katsottiin muutamat Coldplayt kuntoon iltaa varten. Bändin pojat lähti kotiin hetkeksi, mä olin julkisilla liikenteessä (ja olisin ehtinyt vaan tunniksi kotiin…) niin päätin käydä läheisessä Redissä shoppaamassa hiustuotteita ja hanskat (jotka oon taas hukannut). Koska olen dieetillä jossa vältellään hiilareita (😂😇) niin oli pakko syödä ennen keikkapaikan ruokaa tosihyvä terveellinen lohibowl ja skipata riisit.

Keikalla tosiaan oli festariteema pikkujouluissa, ja luonnollisesti eniten mietitytti mitä laitan päälle. Valkkasin seeprakuvioisen jumpsuitin, ja kieltämättä itsekin mietin että onko se nyt tarpeeksi överi 🐎 Hiusten kanssa kävikin jännitysnäytelmä, kun olin unohtanut harjan ja kamman kotiin 😎 Ainoa kampaus mitä pystyin sillä kajalin säälittävällä kulmakarvaharjalla (hätä keksii keinot) tekemään oli sormilla takutettu rokkitukka. Onneks ei ollut mikään iltapuku keikka.. Olin mielestäni kuitenkin aika champion kun selvisin ilman kampaa jotenkuten. 🤟

Keikka oli sairaan kiva, hyviä soittajia ja vastaanottavainen yleisö. Mä niin elän ja hengitän tuota kyllä, en taaskaan malttanut yhtään himmailla vaikka olin kyllä aika puolikuntoinen nuhan takia. Kirjoittelen tätä taksissa matkalla kotiin, pian pääsee unille. 🙏

Ihanaa viikonloppua!

<3 Elina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: