Keikkapäivä kanssani // My day

Terveisiä Tampereelta! Ollaan täällä Sensen kanssa keikalla ja päivä on niin tyypillinen keikkapäivä kun vaan olla ja voi, niin ajattelin tehdä My Dayn 🎶

8:45 Heräsin, oli mun aamu nukkua pitkään ❤️

9-10:30 Tutkimussuunnitelman tekoa keittiön pöydän äärellä. Puoliso vei lapset ulkoilemaan pihalle. Välissä lohdutin asfalttiin kaatunutta esikoista (kuopukselle käy niin lähes joka päivä, mutta toisella tuli ensimmäistä kertaa verta huulesta ja tottakai se oli aika kova paikka).

10:30-11:45 Lounaan tekoa (lohi/pinaatti/sipuli/kesäkurpitsa- kastiketta, perunaa & salaattia) lasten kanssa ja lounastamista. Mikko lähti treeneihin ja laitoin lapset päiväunille syömisen jälkeen.

Lasten versiossa lohi on erillisenä, heillä on sellainen vaihe jossa mikään ”sotkettu” ei oikein maistu. Tarjotaan sitten asiat ihan yksittäin 🙈

11:45-12:15 Kauppakassitilaus ensi viikolle – meidän arjen pelastus! Kalenterin tutkimisen jälkeen totesin, että paras hakea jo huomenna ensi viikon ruoat valmiiksi.

12:15-13:30 Suihkuun, lasten kamojen pakkaus yhdeksi yöksi, omien keikkakamojen ja yökamojen pakkaus. Huomasin, että kyseessä onkin iltapukukeikka ja kääk kaikki kivat on lainassa jossain 🙈 Onneksi vielä löytyi yksi ihan kiva. Teetin Kiinan keikkareissulla uusia iltapukuja, mutta toinen on liian iso ja toisen helma on liian pitkä. Pitääkin muistaa varata niille käynti ompelijalla.

13:30-14:15 Välipalojen teko lapsille valmiiksi ja meille kahvia, lapsien herättäminen päiväunilta ja välipalan jälkeen koko sakki kamoinemme autoon.

14:15-15:25 Lapsien kanssa autossa repeatilla Ammuun ”Kesät Talvet” – levyä. Hoidin autossa työhommia läppärillä takapenkin kakofonian säestyksellä 🙂

15:25-15:30 Lapsien vieminen hoitoon isovanhemmille Hämeenlinnaan. Lapset juoksi heti lelujensa uo ja vilkuttivat iloisina.

15:30-16:30 Autossa kohti TREtta ja laskujen lähettelyä, maileja ja muuta kirjanpitoa. Mikko toimi kuskina niin käytin ajan hyödyksi.

16:30-17:30 Roudaus ja Sound Check.

17:30-21 Odottelua bäkkärillä! Syömistä, juttelua, meikkaamista, hiustenlaittoa, biisien tsekkailua ja odottelua. Meidän ammatissa odotellaan ihan hurjan paljon. Tosin kun on iltapukukeikka, niin hiustenlaittoon ja meikkaamiseen menee ainakin 1,5h. 🙈 Nyt tein kihartimella pohjan joka tekeytyi tunnin välissä ja siitä nutturakampauksen. Minulla on niin paljon hiuksia, että pelkästään kiharoiden tekoon menee tunti. Odottelu tutussa porukassa on parhaimmillaan oikeasti mukavaa. Onneksi tuossa porukassa saa olla ihan oma itsensä ja välillä myös ihan antisosiaalinen. Jos olisin aamulla hahmottanut odottelun määrän, niin olisin säästänyt varmaan muita töitä bäkkärillä tehtäväksi. Toisaalta myös aika jolloin ei tee mitään kovin tärkeää voi olla hyvä juttu. Vaikka odottelua on ennen keikkaa paljon, niin vakkari juttu on kiire loppumetreillä.

21:15- 23:45 2x60min musisointia yhdellä tauolla. Oli kiva keikka, ihmiset oli vastaanottavaisia ja meininki hyvä. 👌 Tilaaja oli meille jo muutamista juhlista tuttu, pojat oli mun tuuraajan kanssa viime vuonna samassa tilaisuudessa soittamassa ja kesällä olimme tilaajan tyttären häissä soittamassa. Tulee kiva fiilis, kun yleisössä on tuttuja naamoja ja he ovat tyytyväisiä kerta toisensa jälkee.🙏

23:45-00:40 Kamojen roudailua, yleisön kanssa juttelemista, vaatteiden vaihtoa ja bäkkärin tyhjentämistä. Puhumme aina lopuksi ”idiootticheckistä” jolloin joku kiertää vielä lavan ja bäkkärin varmistamassa, että kaikki on mukana. Tässä bändissä on tapana, että kaikki roudaa kunnes jokaisen auto on pakattu ja kotimatka alkaa yhtä aikaa.

00:40-01:40 Automatka Hämeenlinnaan lasten luo. Jutellaan hetki keikasta ja minä kirjoitan postauksen loppuun. Huomasin, etten ole ehtinyt miettiä miten lasten ilta ja nukahtaminen on sujunut. Taidan olla vähän putkiaivo, kun en yleensä pysty töissä ollessani miettimään lapsia enkä lasten kanssa ollessani töitä. Huomaan myös, että minulta on viime vuosina hävinnyt naisten keskuudessa tyypillinen piirre multitaskaus. En pysty enää edes puhumaan ja kirjoittamaan samaan aikaan. Joskus pystyin esimerkiksi opettaessa kirjoittamaan muistiinpanot tunnista ja samalla ohjeistamaan kotitehtäviä tms, mutta enää en mitenkään onnistu siinä. 🙈

01:50 Good night! Aamulla starttaa auto aikaisin kohti HKIa, kun Mikolla on treenit. Onneksi minulla ja lapsilla on vielä meidän perheen viikonloppu eli su-ma edessä ❤️

Hyvää viikonloppua 🎶

❤ Elina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: