Voihan Korona ”People Help The People”

Viime päivät on olleet kyllä poikkeuksellisia. Epätietoisuus tulevasta, jatkuvasti nousevat sairastuneiden määrät, huoli terveydenhuollon puolesta, taloudellinen epävarmuus yksilön ja valtion tasolla. Kaikki on muuttunut niin nopeaa! En ole yhtä tarkasti seurannut uutisia varmaan ikinä.

Monille meidän alan toimijoille kyseessä on aika sietämätön tilanne: pahimmillaan koko kevään työt on peruttu ilman mitään korvausta. Siinä ei paljoa naurata ohjeistus ”jäädä vain etätöihin”. Toivon, että jokainen apua tarvitseva uskaltaa sitä pyytää ja löytyisi yhteishenkeä auttaa. Ajatukseni ovat monien kollegoiden ja yrittäjien epätoivossa, ja toivon että asia kääntyy parhain päin. Kannustan mahdollisuuksien mukaan harkitsemaan, että peruutetun keikan /teatteriesityksen lippuun käytettyä rahaa ei vaadittaisi takaisin. Sillä voi olla iso vaikutus kulttuurintarjoajien jatkolle.

Minun työpaikalla on ohjeistus opettaa etänä maaliskuun loppuun saakka. Onneksi se laulussa onnistuu helposti ja koitan ajatella tämän mahdollisuutena kehitellä uusia treenirutiineja. Keikkoja, äänityksiä ja treenejä on meiltä peruttu, mutta hommaa silti riittää kotoa käsin ja nyt vaan täytyy koittaa sopeutua ihan niinkuin kaikkien muidenkin. Kun eilen oikein alkoi ahdistaa kesken työpäivän, niin löysin itseni tauolla laulamasta tätä ihanaa Birdyn biisiä. Otin pienen pätkän videollekin. People help the people – se tiivistää monet omat ajatukset liittyen tähän hetkeen.

Birdy – People Help The People

Mukavaa viikonloppua, jäitä hattuun ja saippuaa käsiin!

❤ Elina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: