Korona-keikalle HOP!

Jotain hyviä ajatuksia ja oivalluksia on tullut tämän uuden arjen myötä, ja jaan omia lempparioivalluksia teille. Onko uusi arki laittanut teillä ajatuksia uuteen järjestykseen? Vaikea on nähdä, että tämän loputtua kaikki vaan palaisi ihan samaan vanhaan.

  1. Kiireen tunne on aika ärsyttävää. Ei ole ollut kiire, niin ei ole tarvinnut kiirehtiä! Jotain siitä fiiliksestä olisi kiva jättää arkeen tämän jälkeenkin.
  2. Lähellä (ihan Uudellamaalla, hehe) on aika paljon paikkoja, johon voi tehdä kivoja päiväretkiä. Pitäisi jatkossakin tehdä enemmän sellaisia!
  3. Ystävien kanssa voi pitää normiarkenakin videotreffejä, koska etäisyydet on meidän tapauksessa aika pitkiä.
  4. Family First-ajattelu. Omasta perheestä, parisuhteesta ja kodista on hyvä pitää huolta ensimmäisenä. Nyt on perheen merkitys korostunut, kun ollaan vaan omalla porukalla.

Huomenna on muuten mun kevään ainoa keikka näillä näkymin! Olen feattaamassa Hyvinkään Poikkeustila-klubilla Sunday Brothers-yhtyeen kanssa. Vedetään hyvänmielen musaa, heidän omia biisejä sekä yksi mun biisi. Keikka on samalla sinkunjulkkarit, ja he lanseeraavat uuden biisin ilmoille jonka tulee vetämään sinkun esittäjä Jepa Lambert (joka on superhyvä btw!). Keikka streamataan livenä tapahtuman FB-sivulle, tulkaahan kuulolle! Mun pitää illalla vielä pohtia mitä laittaisin päälle, jotenkin sairaan vaikeaa taas päättää 😀

Huomenna pääsee laulamaan muutenkin kun luurit korvassa yksin mikille, jes! ❤

Kivaa viikkoa!

Elina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: