Hemmacoustic Trio

Meidän uusi trio on nyt lanseerattu! Hemmacoustic Trio soittaa akustisia versioita hittibiiseistä, tyylikästä loungemusiikkia ja tunnelmallisia balladeja. Käy kurkkaamassa meidän kotisivut, sieltä löytyy ääninäytteet ja tarkemmat esittelyt soittajista sekä muuta infoa 🙂

Hemmacoustic trio esiintyjä yhtye

Ollaan soitettu tällä porukalla jo lähes kymmenen vuotta. Henri ja Mikko soittivat molemmat mun artistibändissä, ja sittemmin tehtiin minun omaa musiikkia myös pikkukeikoilla kolmistaan Elina Arlin Trio-nimellä. Pari vuotta sitten alettiin keikkailla ”Suomesta” – ohjelmistolla (alunperin tilauskonsertin myötä), jota varten minä ja Henri sovitettiin pari tuntia suomiklassikoita ihan uuteen uskoon. Meidän silmissä EA Trion ”Suomesta”-materiaali sopii klubikeikoille, ohjelmanumeroksi tai konsertteihin parhaiten.

Kuitenkin yhtäkkiä meille tulikin kaikenlaisia keikkoja tälle kokoonpanolle firmojen coctailtilaisuuksista yksityistilaisuuksiin. Huomattiin, ettei meidän loppuun asti viimeistellyt taidepläjäykset olleet ehkä sitä mitä tilaajat halusivat noille keikoille(😇) , vaikka olivatkin tilanneet meidät niiden ääninäytteiden ja markkinointitekstien kautta. Niinpä me muokattiin keikoilla lennosta ohjelmisto sellaiseksi, että musapuoli palveli tilaisuutta eikä toisinpäin. Ohjelmatoimistot tilasivat meidän trioa ”mutta jos voitte taas sillä kivalla tatsilla soittaa yleisöystävällistä musiikkia”. 🐦 Hiottiin tätä tatsia ja löytyi kulma, jossa sekä me että yleisö viihdytään tosi hyvin. Tämän porukan vahvuus onkin siinä, että pystymme muokkaantumaan melkein mihin vaan tilaisuuteen. Katsotaan aina vaan sitä tulokulmaa tarvittavasta suunnasta ja muokataan musiikki meidän kokoonpanolle sopivaksi.

Hemmacoustic esiintyjä yhtye Elina Arlin

Saan itse meidän keikoista hurjasti energiaa ja adrenaliinia. Niiden jälkeen on aina tosi onnellinen fiilis musasta ja tyypeistä, joiden soittoon voi aina luottaa. Eihän tällaisella kokoonpanolla oikein voisi tehdä keikkoja, jos jokainen ei hoitaisi tonttiaan tosi hyvin. Vuosien saatossa on myös oppinut tuntemaan jokaisen soittotavat ja toiveet musiikin suhteen. Keikoilla on helppoa keskittyä musiikin tunnelmaan ja yleisöön, kun itse musiikki istahtaa helposti ja luontevasti uomiinsa. Olen myös lapsellisen innostunut siitä, että saan näillä keikoilla soittaa kitaraa.🙈 On tosi kiva voida vaikuttaa musiikkiin muutenkin kuin vain laulun avulla, pystyn ihan erilailla osallistumaan sovituksiin kitaran kanssa.

Hemmacoustic trio esiintyjä yhtye bändi

Pidettiin promopäivä keväällä ennen Korona-aikaa ja yhden päivän aikana käytiin sekä nappaamassa kuvia Oskari Järvisen kanssa että studiossa. Lämmin suositus Oskarille, me saatiin just sitä mitä toivottiin ja paljon enemmän! Oskari itsekin muusikkona tietää bändikuvauksen estetiikasta paljon. Pystyttiin kuvailemaan musiikkia ja toivottua fiilistä ja hän ideoi toteutuksen sen pohjalta. Käytiin myös äänittämässä promomatskut livevedot-periaattella, mikä tälle kokoonpanolle toimii hyvin. Koska koodari-veljelläni on kiire töissä ja omissa remonteissa, tein itse meille kotisivut. Ne ajaa meille asiansa aivan hyvin. 👍 (nimim. DIY-mimmi😎)

Esiintyjä yhtye bändi trio

Olen ennenkin täällä siteerannut yhtä mun upeaa vanhaa opettajaa Christian Vuustia (jonka lauseista niin moni on jäänyt mieleen pysyvästi) ja teen sen taas. 🙂 Hän opetti, että ei ikinä kannata aliarvioida omia kontaktejaan ja verkostojaan vaan ne on kaiken markkinointityön pohja. Tuosta kommentista on nyt 10 vuotta, mutta muistan pysähtyneeni sen äärelle. Olin ehkä aiemmin ajatellut, että keikat tai tilaisuudet joita saa omien verkostojen ansiosta eivät ole ”yhtä ansaittuja”. Höpöhöpö. Tottakai on. Päinvastoin on tosi suuri kunnia, jos oma lähipiiriin haluaa suositella meitä eteenpäin ja auttaa uralla. Siksi kerron aina näistä omista uusista soittoporukoista omille verkostoillenikin. Tiedän, että mun blogia lukee moni opiskelijamuusikko, joten halusin siksi jakaa tuon Christianin ajatuksen täällä. Hyvät vinkit kiertämään! 😎

Me tykätään soittaa yhdessä, kunpa taas pian tämä erikoistilanne olisi ohi ja keikka-arki alkaisi. 💙 Saa tilata keikalle, tullaan enemmän kuin mielellämme soittamaan! 🎶

Elina Arlin Trio Hemmacoustic yhtye bändi

Elina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: