Sense-bändin keikat jatkuu taas <3

On ollut kyllä keikkanaisella merkillinen kevät ja alkukesä. Ihan jo melkein on unohdettu, millaista se meidän normaali arki onkaan. 😀 Nyt kuitenkin pian starttaa keikat normaaliin tapaan, eli viikonloput kuluu tien päällä eri puolilla Suomea. Perustettiin 2009 mieheni Mikon kanssa yhteinen bändi Sense, kun haluttiin olla joskus samoillakin keikoilla keskenämme. Meidän vakkariporukka on ollut kasassa siis jo yli kymmenen vuotta.

Oman bändin lisäksi meillä on aika hyvä arsenaali vakkarituurajia, jotka hyppäävät remmiin jos jollakin bändinjäsenellä on pakollista menoa tai jos joku meistä sairastuu. Hyvät tuuraajaverkostot luovat turvaa, kun tietää että homma toimii, vaikka joutuisi itse jäämään parantelemaan sairautta. Nopeimmillaan tuuraja on tullut mukaan tunnin varoitusajalla.

Me ollaan kehitetty vuosien varrella Mikon kanssa tosi paljon mielestämme toimivia systeemejä Sensen pyörittämiseen. Yksi iso juttu on tuurajia varten tehdyt master-listat, jossa lukee kaikki kappaleet joita bändimme soittaa – eli siis useampi sata biisiä listattuna. Tuuraaja voi merkitä itselleen listalta itselleen tutut, ja näin ollen pystymme valikoimaan tuuraajaystävällisesti biisit niin, ettei tuurajalle tule kohtuutonta harjoittelumäärää yhtä keikkaa varten. Toivekappaleet kuitenkin pitää harjoitella jokaista keikkaa varten erikseen. Toinen toimiva systeemi on keikkavastauspohjat. Niissä lukee perustiedot, kuten sopimusehdot, mitä tarjoukseen kuuluu sekä yleistä tietoa bändistä. Tottakai kaikkiin tarjouksiin pitää tehdä joitakin muutoksia, mutta pohjatiedot ovat usein aika samankaltaiset keskenään. Tämä nopeuttaa tosi paljon meidän työtä!

On tosi kivaa päästä taas keikoille. ❤ Odotetaan tosi paljon. Nyt jotenkin tulee romantisoitua kaikkea mahdollista keikkailuun liittyvää, kuten normaalisti kaikkien inhokkeja automatkoja ja odotteluja. Olispa odotteluja ja roudauksia, ihan mitä vaan mikä liittyy keikkahommiin! 😀 Ehkä tauko on siinä mielessä tehnyt hyvää… (:

kaikki kuvat Mikaela Löfroth

Ihanaa alkavaa viikonloppua! ❤

<3 Elina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: