Keikkanaisen viikonloppu

Luvassa on oikea superviikonloppu, eikä vähiten siksi, että monta minulle merkityksellistä asiaa tapahtuu parin päivän sisällä.

Huomenna perjantaina 24.7. lanseerataan meidän We Love Vocals -kotisivut ja ensimmäinen podcast-jakso, joka löytyy myös sivuilta. Tämä porukka on alunperin taustalaulutrio, mutta Korona sotki meidän artistiyhteistyöt ja yhteisten etäjuoksulenkkien lomassa heräsi idea yhteisestä podcastista. Podcastissa puidaan monipuolisesti laulamiseen, keikkailuun, laulunopetukseen ja musiikkiin yleisesti liittyviä aiheita. Tässä on aisapareina mulla kaksi huikeaa laulajaa ja erinomaista laulupedagogia, Annika Tepponen ja Katri Liira. Jos haluat seurata tätä porukkaa tarkemmin, niin ota meidän IG ja Facebook seurantaan!

Kuva Alina Ainola

Juhlin itse meidän julkkareita keikkailun parissa, kun meidän Hemmacoustic Trio on keikalla Kielorannassa, Hämeenlinnassa. Luvassa hyvää ruokaa letkeän musiikin säestämänä, ai että! Soitto soi klo 20-22 välillä, varaukset suoraan Kielorantaan. Ihanaa päästä taas keikoille! ❤

Kuva Oskari Järvinen

Lauantaina vielä rokkaillaan Sensen kanssa yksityistilaisuudessa Vantaalla. Vitsi on ollut poikia ikävä! Tästä alkaa meidän tiivis yhteiselo taas, kun keikkapaku viettää seuraavan kerran viikonlopun parkissa vasta syyskuun lopulla. Siihen asti kalenterissa oli ainakin Lappeenranta, Kouvola ja Turku pidemmällä olevista keikkalokaatioista. Odotan innolla! ❤

Kuva Mikaela Löffroth

Sunnuntaina alkaa taas meidän perheen yhteinen kahden viikon loma, jolloin töitä ei tehdä koko aikaa läpsystä vaihto-meiningillä. Viikonloput tottakai ollaan keikoilla, mutta arkipäivät vietetään mm. Turun saaristossa pyöräillen, veneellä ja ”muusikkomökkireissulla” ystävien kanssa. Nähdään myös minun ulkomailla asuvaa sisko ja hänen miehensä pitkästä aikaa. Ihan parasta! Omia haaveita lomalle on kuunnella Michell Obaman elämänkerta loppuun äänikirjana, treenata juoksua puolimaratonille ja jonakin aamuna nukkua niin pitkään kun nukuttaa.

Duurisointuja kaikkien viikonloppuun!<3

❤ Elina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: