We Love Vocals

Kuluneen kesän aivan paras juttu on ollut meidän We Love Vocals-podcastin lanseeraus. Meillä on nyt julkaistuna neljä jaksoa, joissa käsitellään mm. ääniharjoituksia, keikkaan valmistautumista, ilmaisua ja ilmaisun harjoittelua. Käykää kuuntelemassa jaksot meidän kotisivuiltamme ja tutustumassa myös meidän taustalauluyhtyeeseen. ❤

welovevocals
lauluopetus
laulajat

Keitä me ollaan? Mitä me tehdään? (: Meidän kotisivuilla on mielestäni sen verran kiva esittelyteksti, että lainaan sitä suoraan. 😀

”Niin kuin monet hyvät asiat, myös We Love Vocals syntyi ystävyydestä. Ystävyyden perusta rakentui alusta alkaen arvostavalle kollegiaalisuudelle ja työkaveruudelle opettaessamme samassa oppilaitoksessa. Podcastin aloittaminen oli luonteva jatkumo vuosikausia käynnissä olleelle kollegiaaliselle keskustelulle. Tarvitsimme tosin alkusysäyksen, emmekä olisi uskoneet sen löytyvän lenkkipoluilta. Aloimme viettää paljon aikaa yhdessä taustalaulutriomme We Love Vocalsin takia, mutta Covid-19-pandemian myötä yhteydenpitomme vaihtui etälenkkeihin. Lenkkikeskustelut ajautuivat usein laulamisen monimuotoisuuteen ja ymmärsimme, että tarve kollegiaaliselle yhteisölle ja “laulukeskustelulle” oli meillä kaikilla suuri. Näin syntyi idea meidän kolmen podcast-sarjasta.

Meille matkanteko on päämäärää tärkeämpää ja haluamme säilyttää avoimuuden muutosta ja kehitystä kohtaan. Laulamisessa ja musiikissa ei voi tulla koskaan valmiiksi, mutta matkasta pitää pystyä nauttimaan! We Love Vocals tarjoaa hyväksyvän, osaavan, hersyvän ja ainutlaatuisen alustan ajatuksiemme tuulettamiselle. Tervetuloa laulumatkallemme mukaan!”

welovevocals

Kanssani podcastia houstaa upeat Katri Liira ja Annika Tepponen. En voisi kuvitella parempia tyyppejä tähän juttuun.<3 Pure gold! Me ollaan saatu huippuhyviä ehdotuksia kuulijoilta jaksojen aiheiksi, ja niitä voi edelleen laittaa meille kotisivujen IGn ja Facebookin kautta! (: Moni on ihmetellyt, että miten me jaksetaan tehdä tällaista vapaa-ajalla, kun ensin työksemme lauletaan ja opetetaan laulua päivät pitkät. Mä en koskaan ole ollut hyvä erottamaan vapaa-aikaa ja työtä, koska mielestäni tosi moni asia mitä teen vapaa-ajallani vie minua ammatillisesti eteenpäin tosi paljon. Tämä on ehdottomasti yksi niistä. Yksi koko kesän parhaista jutuista!<3

❤ Elina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: