Elokuun keikkoja kuvina

Ihan parasta, kun keikat taas pyörivät 😍 Mulla on meidän alakerrassa oma huone (tai enemmänkin käytävä) keikkavaatteille, kengille ja koruille – en käytä niitä vaatteita arkena, joten on näppärintä, että niille on oma paikka. Korona-keväänä kävin läpi kaikki meidän vaatekaapit ja varastot, ja vein keräykseen ja kirpparille varmaan viisi jätesäkillistä vaatetta. Mm. vanhan rippimekon, jonka toki olin säästänyt 🤣 Nyt keikkavaatekaapeistakin on helpompaa löytää sopivat asut.

Tässä keikka-elokuu kuvina, tosin yhdeltä keikalta en muistanut /ehtinyt napata kuvaa, mutta suurin osa asuista pääsi kuitenkin kuvaan 🌻😎

Kuten kuvista ehkä huomaa, niin olen aivan rakastunut La Kiva – merkin korviksiin 😍 Näyttää siltä, että elokuussa käytin jotakin merkin koruista lähes joka keikalla. 🙈 Opin tuntemaan merkin We Love Vocalsin yhteistyön kautta ja sain heiltä siniset korut – sittemmin tilasin itse lisää täydennystä, mm. nuo sydänkorut. ❤️

Ihanaa alkavaa syksyä!

Elina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: