Etäkeikkailu ja musiikkiesitys webinaarissa

Viime viikot olen treenannut pianolla ja laululla muutamaa kappaletta, jotka äänitin ja videoin musiikkiesitykseksi viime viikonloppuna erään firman webinaariin. He soittivat ja kysyivät onnistuisiko tällainen, ja hetken käytännönjärjestelyjä mietittyäni totesin, että kyllähän se onnistuu! Ensimmäisen webinaarikeikan teko vei aika paljon aikaa, mutta nyt on toimintapa selvillä 😍👍

Äänitin laulun ja pianon Logiciin, jotta pystyn lisäämään kaikua eli tilan tuntua ääneen. Sitten yhdistin videon ja audion toisiinsa, ja leikkasin alut ja loput paikoilleen. Vola! Laulut olivat kertaotolla, ja itseasiassa äänitin koko homman alusta loppuun vain kerran tasojen säädön jälkeen. Olin treenannut kappaleita tosi paljon, että ei tarvinut virheiden takia ottaa uudestaan.

Webinaariesiintymisen teko (joka näytetään vasta ensi viikolla) oli kiva kokemus, vaikkakin tottakai tosi erilainen kuin normaalikeikat. Silti siinä on paljon samaa: kappaleista sovituksen teko ja harjoittelu on ihan samanlainen prosessi. Välispiikkejä pitää miettiä etukäteen ja laittautua samalla tavalla kuin muillekin keikoille. Itse keikan aikana paikalla on vain kamera ja mikrofoni, yleisö näkee lopputuloksen sitten myöhemmin. 🙂

Mielellään teen näitä jatkossakin, eli ei muuta kun webinaarikeikkoja tilaamaan! 😍🎵👍

❤️Elina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: