Äänessä -hanke starttaa

Kulunut vuosi on ollut kyllä erikoinen ja esiintyvän muusikon kannalta ihan fiaskomaista. Kuitenkin se on tuonut yhden superihanan jutun mun elämääni: We Love Vocals-podcastit, koulutukset ja taustalauluyhtyeen. Ollaan vuoden aikana vietetty satoja tunteja tehden yhdessä töitä ja perustettu myös osakeyhtiö. Käytännössä kaikki työ yksittäisiä koulutuksia lukuunottamatta on ollut meiltä ihan probono-hommaa, mutta vihdoin työ kantaa tulosta: Saimme Taiteen edistämiskeskukselta TAIKE:lta apurahan Äänessä-hankkeemme toteuttamiseen! ❤ Teemme YouTube-sarjaa, jossa ihmisääni ja taiteen tekemisen prosessi ovat keskiössä. A dream come true! (: Videot julkaistaan syksyllä 2021 ja niitä valmistellaan jo. Ihanaa! Nämä on niitä todellisia valon pilkahduksia sadepäivien keskellä ja ollaan tosi kiitollisia Taikelle tästä mahdollisuudesta!

kuva Alina Ainola

❤ Elina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: