Esiintyjä

Olen keikkaillut aktiivisesti yli kymmenen vuoden ajan freelancermuusikkona sekä artistina Suomessa ja ulkomailla. Tässä kootusti lyhyt info aktiivisista kokoonpanostani. Ota yhteyttä elina.arlin(@)gmail.com ja mietitään sinun tilaisuuteesi sopiva musiikkiohjelma!

Einoa

Einoa on viisihenkinen yhtye, joka esittää Eino Leinon runoihin Einoa on viisihenkinen yhtye, joka esittää Eino Leinon runoihin sävellettyjä kappaleita risteillen folkin, laulelman ja popin tyylisuunnissa. Yhtyeeseen kuuluu Elina Arlin: laulu, kitara, sävellykset; Henna-Maija Vannemaa: haitari, taustalaulu; Henri Mäntylä: piano; Arto Nurmi: basso ja Mikko Arlin: rummut. Einoa julkaisee alkuvuonna 2022 ensimmäisen tuplasinglensä ”Rauha” ja ”Mua pelottaa” sekä toukokuussa 2022 ensimmäisen albuminsa. Lisätiedot yhtyeen kotisivuilta.

kuva Antti Kokkola

Trubaduuri Elina Arlin

Esiinnyn laulajana säestäen itseäni kitaralla tai pianolla esimerkiksi vihkimisissä, syntymäpäivillä, firmojen tilaisuuksissa, muistotilaisuuksissa sekä webinaareissa. Laajasta ohjelmistostani löytyy musiikkia jokaiseen makuun.

”Elina, kiitos tuhannesti. Olit yli odotusten, aivan täydellinen. Joka ikinen meidän vieraista piti sinusta suunnattomasti. Olet lahjakas ja läsnäoleva. Emme olisi voineet olla tyytyväisempiä. Sinulla on suuri sydän ja ihana sielu. Kiitos vielä kerran!” (tilaaja kesäkuu 2019)

”Suurkiitos tunnelmallisesta esityksestä! Äänesi ja kitara soivat tosi upeasti yhteen. Ehdottomasti suosittelemme sinua eteenpäin!” (tilaaja syyskuu / 2019)

Elina Arlin Trio: Suomesta

Elina Arlin Trio on sovittanut kotimaisia klassikkokappaleita eri vuosikymmeniltä akustisiksi versioiksi roots-pop-jazz-henkeen. Elina Arlinin luotsaamassa triossa soittavat pianisti Henri Mäntylä (mm. Timo Lassy, Johanna Förtsi, Aura Flow, Nina Mya) ja lyömäsoittaja Mikko Arlin (mm. Aili Ikonen, Fifth Avenue, Shava, William Suvanne Quartet). Kappalevalinnat on tehty tekstilähtöisesti, ja ohjelmistostamme löytyy mm. Muistatko Monrepos’n, Lumi teki enkelin eteiseen ja Kun olet poissa-kappaleet raikkaina sovituksina. Käy katsomassa studiolive-esityksemme YouTubesta!

elina arlin trio esiintyjä bändi
kuva Oskari Järvinen

Local Voices

Local Voices sai alkunsa, kun neljä valovoimaista solistia (Elina Arlin, Susanna Lukkarinen, Aleksi Aromaa ja Antti Paranko) järjestivät yhteiskonsertin Hämeenlinnan Verkatehtaan Vappu-tapahtumassa vuonna 2012 solistien omista kappaleista. Keskenään erilaiset solistit luovat harmonisen musiikillisen kokonaisuuden täydentäen toinen toisiaan. Yhteinen sävel löytyi niin hyvässä harmoniassa, että yhteistyötä päätettiin jatkaa laajemminkin. Yhtye sai vapaat kädet toteuttaa residenssiyhteistyönä neljä eri konserttikokonaisuutta Verkatehtaalle. Konsertteja on sittemmin esitetty tilauksesta uusintoina. Teemakonsertit ovat ”In The Mood Of Sinatra”, ”Motown Xmas”, ”Eagles-konsertti Desperado”, ”Local Voices: Our Own” sekä ”Runot”. Runot-konsertti koostui Antti Parangon sävellyksistä neljän hämäläisen runoilijan teksteihin. Yhtye julkaisi vuonna 2015 konsertin nimeä ”Runot” kantavan levyn (kuuntele täältä), ja valmistelee parhaillaan seuraavan Runo-levyn tekoa.

kuva Mikaela Holmberg

Magic Engine

Music and magic show full of energy, humour, glamour and positive vibes! Magic Engine is Joni Pakana (magician, Winner of Performer of the Year 2019), Elina Arlin (singer), William Suvanne (musician) and Jukka Lusua (dj). Check out homepage for contact information and more.

kuva Pasi Salminen

Megasakki

Megasakki on uusi lastenmusiikkiyhtye, joka tarjoilee kuulijoilleen parasta rytmimusiikkia: Soulia, Funkkia, RnB:tä, Hip Hoppia… Menevä musiikki ja iloinen tunnelma saa kaikenikäiset pyllyt ylös penkeistä! Hauskojen ja oivaltavien sanoituksien äärellä viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin, eikä vanhemmillakaan ole välttämättä ihan niin kiire kotiin kesken keikan… YouTube-kanavaltamme voi käydä kuuntelemassa musiikkiamme ja kotisivuiltamme katsomassa lisätietoja!

Sense

Bilebändi Sense soittaa tyylikästä rytmimusiikkia tarttuvan energisellä otteella. Viisihenkinen helsinkiläinen cover-bändi on jo vuosia viihdyttänyt suomalaista juhlakansaa jättäen jälkeensä väsyneitä tanssijalkoja ja tyytyväisiä tilaajia. Bändi on erikoistunut esittämään vanhempia rytmimusiikin klassikoita groovaavalla otteella. Lisäksi he soittavat kotimaisia klassikoita – ja löytyypä soittolistalta aina myös muutama ajankohtainen radiohitti. Sensellä on sekä nais- että miessolisti, mikä takaa monipuolisen ohjelmiston ja vahvat lauluosuudet. Yhtye sopii mainiosti niin firmabileisiin, yksityistilaisuuksiin kuin ravintolakeikoillekin, ja on tilattavissa esiintymään myös pienempinä kokoonpanoina. Sense tarjoilee maukkaan pakkauksen laadukasta musiikkia, hyvää meininkiä, tarttuvia kappaleita, tyylikästä esiintymistä ja viihdyttäviä välispiikkejä. Kuuntele ääninäytteet kotisivuiltamme!

sense bilebändi coverbändi esiintyjä hääbändi
kuva Mikaela Holmberg

Hemmacoustic Trio

Hemmacoustic trio on tyylikäs ja ammattitaitoinen kokoonpano monenlaisiin tilaisuuksiin. Yhtyeen kokoonpano on laulu&kitara (Elina Arlin), koskettimet (Henri Mäntylä) ja lyömäsoittimet (Mikko Arlin). Yhtye soveltuu erityisen hyvin pienimuotoisiin juhliin, mutta myös esim. isompiin yritysjuhliin luomaan tunnelmaa. Tarttuvan hyvä meininki, loistavat instrumentalistit ja valovoimainen solisti takaavat onnistuneen musiikkiosuuden tilaisuuteesi. Laaja ohjelmistomme sisältää sekä kotimaisia että kansainvälisiä klassikoita ja on räätälöitävissä tilaisuuteen sopivaksi. Monipuolisuuden ja joustavuuden ansiosta yhtye pystyy taipumaan moneen ja asiakkaan toiveet tulevat kuulluksi. Katso lisätietoja kotisivuiltamme.

kuva Oskari Järvinen

Sunday Brothers feat Elina Arlin

Tyylikästä elokuvamusiikkia, letkeää loungemusiikkia tai vauhdikasta bilemusaa laulaja Elina Arlinin, saksofonisti William Suvanteen sekä DJ Jukka Lusuan esittämänä. Kysy tarjous ja katso lisätiedot kotisivuiltamme.

the3ees

Kolmen naisen energinen ja iloinen lauluyhtye, jonka ohjelmistosta löytyy vanhoja klassikkokappaleita, tuoreita hittejä ja herkkiä balladeja. Sloganimme on ”jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain lainattua”. Teemme itse sovituksemme ja jopa kaikista tunnetuimmat kappaleet saavat käsittelyssämme kokonaan uuden ilmeen. Ohjelmistossa on myös omia, varta vasten tälle kokoonpanolle sävellettyjä kappaleita. Lisätietoja yhtyeen soundcloudissa ja facebookissa.

kuva Terho Aalto

We Love Vocals -taustalaulutrio

We Love Vocals on taidokas, energinen ja tyylikäs taustalauluyhtye. Yhtyeen kaikki jäsenet ovat laulamisen asiantuntijoita ja esiintyviä muusikoita. Kolmikon vahvuuksiin kuuluu kaunis ja saumaton yhteissointi, laaja dynaaminen varianssi ja nopea uuden materiaalin omaksumiskyky. Trion jäsenet taipuvat helposti myös solistin tehtäviin ja yhtye lähtee innokkaasti mukaan näyttäviin lavashow’hin. Katso lisätietoja ja kuuntele ääninäyte kotisivuiltamme!

kuva Alina Ainola
%d bloggaajaa tykkää tästä: